Type and press Enter.

Vágyidentitás Csomag

Mi a vágyad? Ki vagy Te?

Sokat beszélünk gyönyörről, vágyról, de tudjuk tényleg mit jelent? Miként is vagyunk mi ebben? Mennyire szól rólunk a szexünk?

Én az egyéni vágyat tekintem az alapnak a gyönyörünkben. Az érdekelt, mi a vágy, és miként tudom szabadon élővé tenni, miként tudom feltárni és aztán ebben megmutatkozni.

A Vágyidentitás csomag azoknak készült akik most indulnak el szexualitásuk új útján.

A Vágyidentitás első része egy alapozás. A Vágyidentitás leírásom lesz ennek a mostani útnak az alapja, de érintjük a testet, a meztelen testet, izgalmunkat, orgazmusunkat. Milyen valóban Öngyönyörben lenni. Az első rész hat hetes, lesz benne Test, Orgazmus, Izgalom. Elmélet mellet minden részben van gyakorlati fejezet is, illetve kapsz írásos anyagot is.

A Vágyidentitás második részével tovább mélyülünk. Megnézzük azt, mi is rejtezik az izgalmaidban, hogy is épül fel az izgalmad, mi az ami igazán kielégít, mi az amiben felszabadulsz. A szex a testről is szól, mégis ezt hanyagoljuk el igazán. Már nem elfogadjuk a testet és a nemi szervet, hanem megnézzük mi az ami igazán bejön nekünk. Ez a program hosszabb lesz, több részből fog állni, hogy igazán meg tudd magadat ismerni.

 1. Maszturbálásaim
 2. Intenzitás
 3. Dinamika
 4. Mélység
 5. A test öröme – nemiszerv érintés nélküli izgalom
 6. A nemiszerv öröme
 7. Az izgalom kibontása
 8. Légzés és energetika
 9. Az ösztön
 10. Vanílián túl – Fétisek, “perverziók”, azaz mennyire vagyok normális
 11. Orgazmus vagy gyönyör?
 12. Az önkapcsolódás

Bár a program 12 részes, 15 hétig fog tartani. A videók később is bármikor visszanézhetőek. Program ugyanúgy szól Nőknek, mint Férfiaknak. Természetesen lesz benne írásos anyag is, de a videón minden pontosan megmutatok.

A két csomag díja külön 44.000,- Ft, de a csomagban 35.000,- Ft, plusz elküldöm ajándékba a könyvemet, a Férfiasság kézikönyvét. Persze neked dedikálva.

21 hét utazás a vágyaid körül. Egyszerre kaland, megismerés és fejlődés. Meg egy jó olvasnivaló a nyárra.

Jelentkezés, illetve további információ: intimitasgourmet@gmail.com