Type and press Enter.

A férfiasság kézikönyve Gyakorlatok – INGYENES

1 490 Ft

Kedves olvasóm!

Gratulálok a bátorságodhoz! Ha ide eljutottál, akkor nem csak megvásároltad a férfiasságról szóló könyvemet, hanem egyben el is indultál a saját szexualitásod továbbfejlesztésének eddig soha nem tapasztalt gyönyöröket hozó és extázist adó útján.

Nagyon kevés férfi jut el eddig. Te azon kevesek közé tartozol, akik tenni szeretnének, akik fejlődni akarnak a férfiasságukban, és büszkék szeretnének lenni magukra az intimitás és szexualitás terén is.

Abban kívánlak segíteni, hogy a könyv elolvasása ne csak elméleti ismeretet, hanem a gyakorlatba is átültetett eredményeket hozzon. Ezért készítettem a Férfiasság kézikönyvéhez egy fotókat tartalmazó kiegészítést, hogy még érthetőbb és könnyebben tanulhatók legyenek a gyakorlatok. Minden fontosabb fázishoz készítettünk fotókat, hogy lásd, hogyan is kell ezt pontosan érteni, hogyan kell érinteni, fogni, és persze hol. Mert ez testünkről, és farkunkról szól.

Fontosnak tartottam azt, hogy magamon mutassam meg az összes gyakorlatot, hogy ezzel is motiváljalak arra, hogy tényleg csak akarni és csinálni kell.

A kiegészítés a könyvet megvásárolók számára, a könyvben található kód használatával itt ingyenesen letölthető.

Természetesen, ha a gyakorlatok kapcsán elakadsz, vagy további kérdésed lenne, a KAPCSOLAT oldalon található email címen kérhetsz Tőlem segítséget.

Ha nem a könyv megvásárlása vezetett ide, a könyvet itt tudod megvásárolni

Gyönyörökkel teli gyakorlatozást kívánok!

Hummel Zsolt – Intimitás Gourmet

Segédlet az INGYENES letöltéshez:

A Férfiasság kézikönyvéhez készített fotómelléklet elektronikus könyvként önállóan is megvásárolható 1490 Ft-ért. A könyvben található kóddal most 100%-os kedvezménnyel, azaz ingyen megkapod PDF formátumban. Az ISBN kódot megtalálod a könyv első lapján a szerkesztők listája alatt.

Az ingyenes letöltéshez az ISBN Kódot írd be a Kuponkódhoz és kattints a KUPON BEVÁLTÁSA gombra.

Kategória: