Type and press Enter.

Szuper Pina Program

A Puncidból Pina legyen. Férfiként más szemmel látlak Téged, mint Nőt. Hiszek abban, sőt látom, hogy minden ott van bent Benned. Csak tér és idő kell, hogy ez szabadon legyen.

Ez nem önismereti őt, hanem egyfajta fejlesztés és testi felszabadulás. Ez nem terápia, nem gyógyítás. Akkor tudsz ebben haladni, ha már lélekben felkészültél.

Mikor voltál felszabadult az orgazmusodban? Mikor voltál felszabadult a testedben? Mikor kapcsolódtál saját vágyadhoz?

Mikor engedted magadnak az orgazmust, a gyönyört, mikor engedted meg a magadnak, hogy te jól érezd magadat? Lásd magadat, élvezd azt ami vagy, ami benned van.

Vagy te is keresed a saját orgazmus programodat, közben azon aggódsz, hogy most neked csiklói, vagy hüvelyi orgazmusod van. Vagy épp azon, hogy kell-e neked ejakulálni, vagy érzékeny-e a G-pontod, nem beszélve az A, meg U pontról.

Mi lenne ha egyéni, tényleg teljesen individualista módon teremtenénk meg a te gyönyörödet. A saját ütemedben, a te dinamikádban, mélységedben, spektrumodban, saját vágyaddal kapcsolódva élveznél.

Ez a program utazás a testedben, a vágyaidban, hogy remélhetőleg hazaérj önnön szexualitásodba.

A program hat találkozóból áll.

  1. Egy konzultáció, hogy megbeszéljük ki vagy, hol vagy, merre menjünk, és hogy tudunk-e együtt haladni.
  2. Érzéki gyönyör szeánsz, hogy bekapcsoljuk a testedet, megismerjem én is, és te is felszabadulj ebben.
  3. A vágy keresése. Egy érzéki érintés folyamat alatt, izgalmi fázisban tartva téged kibontjuk, mik lehetnek a vágyaid.
  4. Az orgazmus program tisztítása. Az érzéki masszázs alatt lépésenként végig pásztázzuk a testedet, kimondva azt, neked igazából hogy, hogyan, mikor, meddig jó egy érintés, mi az, ami igazán visz téged.
  5. A tiszta gyönyör nyitása. Mindent amit eddig kibontottunk, orgazmus programot, vágyakat egy érzéki érintés folyamatban összegezzük, hogy teljes tisztaságában élhesd át azt, ami benned van.
  6. Hogy csak élvezd, aki vagy.

Én a kísérőd leszek, aki tartja a teret, de az orgazmus, a vágy és a gyönyöröd ott van benned. Ketten együtt bontjuk ki.

A személyes találkozók mellett megkapod a Vágyidentitás Online programot alapozásnak, illetve otthoni gyakorlatokhoz munkafüzetet.

Az alkalmakra kb. három hetente kerül sor, hogy minden megélt érzés letisztuljon és a helyére kerüljön.

A program díja: 200.000,- Ft