Type and press Enter.

Rólam

   2009-ben volt egy súlyos balesetem. Lassan épültem fel belőle, és 2010-ben ott álltam összeroncsolt testtel, az átlagos 30-40-es férfi szexualitásával. (értsd: olykor erekciós zavarok, méret probléma, klasszikus pornóra farokverősen).

Elmentem egy érzéki masszázsra, melyben volt lingam masszázs is, a BLISS Intimitás Központba, és megtapasztaltam valami nagyon mást. Hogy van valami szebb, jobb érzés a szexen, és orgazmuson túl. Arról nem beszélve, hogy egy órán át erekcióm volt.

A következő éveket tapasztalatszerzéssel, tanulással töltöttem.

Tanultam jóni masszázst, érintéseket, megtanultam a magmegtartást, a multiorgazmust, az energetikai kapcsolódást, hogyan legyek jóban a testemmel, belemélyedtem a BDSM-be, taoista gyakorlatokba, tantrikus kapcsolódásba.

Elkezdtem írni, részt venni programokon, elvonulásokon, előadásokat tartottam, dolgoztam együtt intimitás coachcsal, szexterapeutával. Részese voltam masszázs esteknek, oktatásoknak.

Másokkal együtt kidolgoztam új típusú lingam/jóni érintéseket, újfajta érintés terápiákat, illetve kifejlesztettem egyedi szeánszokat az egyéni vágyak kibontására, megélésére.

Az évek tapasztalatai alapján összeállítottam egy teljes férfi/farok programot, és egy egyedi, nőket támogató érintés sorozatot is.