Type and press Enter.

Rólam

   2009-ben volt egy súlyos balesetem. Lassan épültem fel belőle, és 2010-ben ott álltam összeroncsolt testtel, az átlagos 30-40-es férfi szexualitásával. (értsd: olykor erekciós zavarok, méret probléma, klasszikus pornóra farokverősen).

Elmentem egy érzéki masszázsra, melyben volt lingam masszázs is, a BLISS Intimitás Központba, és megtapasztaltam valami nagyon mást. Hogy van valami szebb, jobb érzés a szexen, és orgazmuson túl. Arról nem beszélve, hogy egy órán át erekcióm volt.

A következő éveket tapasztalatszerzéssel, tanulással töltöttem.

Tanultam jóni masszázst, érintéseket, megtanultam a magmegtartást, a multiorgazmust, az energetikai kapcsolódást, hogyan legyek jóban a testemmel, belemélyedtem a BDSM-be, taoista gyakorlatokba, tantrikus kapcsolódásba.

Elkezdtem írni, részt venni programokon, elvonulásokon, előadásokat tartottam, dolgoztam együtt intimitás coachcsal, szexterapeutával. Részese voltam masszázs esteknek, oktatásoknak.

Az évek tapasztalatai és tanulásai során összeállítottam egy egyedi szexuál szomatikus módszert, melynek célja a minőségibb, szebb szeualitás megélése.