Type and press Enter.

Prosztata Masszázs Online

A férfi hátsó gyönyöre. Egy másik orgazmus. Fantasztikus örömet tud átélni egy férfi egy ilyen masszázsban, átadhatja magát annak a gyönyörnek, ami testében rejtezik. De nem könnyű sem hozzáférni, sem jól megteremteni.

De hogyan is kell jól csinálni, hogyan kell jól érinteni, mi ennek a folyamata. Régóta foglalkozom prosztata masszázzsal, mostanra állt össze egy olyan oktató program, amiben minden részletét és fázisát pontosan el tudjuk magyarázni és természetesen be is tudjuk mutatni.

Tábor Zsófi sexological bodyworkerrel ketten összetettük mindent amit tudunk, tanultunk,tapasztaltunk, sőt közösen oktattunk a prosztata masszázsról.

Hogyan érdemes felkészülni, mire kell figyelni. Társammal egyszerre mutatjuk be a masszázs férfi és női oldalát is. Mit érez a férfi, min megy keresztül, hol kell érinteni és sok-sok más apróság. Mire figyeljen a nő, miként legyen ebben benne, mit érzékeljen a férfiből.

Érintjük az anatómiát, a higiéniát, a bemelegítést, a behatolást, magát a masszázst és persze az orgazmust is.

Több főbb ponton elmeséljük a teljes elméleti részt,majd egy teljes valós folyamatban megmutattjuk magát a masszázs folyamatát is.

Társam az oktatásban:

Tábor ZsófiIntimitás Felfedező

“Frissen végzett Sexological Bodyworker vagyok. A munkám során a leglényegesebb cél, hogy a testünkkel egy mélyebb kapcsolódási szinthez férjünk hozzá (more embodied), és ezen keresztül kapcsolódjunk a környezetünkkel és alkossunk. Kliens vezetett foglalkozásokat tartok, tehát az fog történni amire szükség van, amire vágy van. A foglalkozás során használok légzéssel, hanggal, mozgással és érintéssel, kommunikációval kapcsolatos technikákat. Az a leghőbb vágyam, hogy az emberek megtanulják meghallani a testük kommunikációját és maguktól ápolják a kapcsolatukat vele. Hogy mind felfedezzük és használjuk azt a gyönyört és potenciált, ami a testünkben lakozik, hisz a testünk a horgony ebbe a világba.”

Az oktatást online formában elérhető videóban éred el, amit bárhol, bármikor meg tudsz nézni.

Az oktatás díja: 17.500,- Ft.

Amennyiben szeretnéd megrendelni az oktatást, kérlek jelentkezz itt: intimitasgourmet@gmail.com