Type and press Enter.

Prosztata Masszázs Oktatás

A férfi hátsó gyönyöre. Egy másik orgazmus. Fantasztikus örömet tud átélni egy férfi egy ilyen masszázsban, átadhatja magát annak a gyönyörnek, ami testében rejtezik. De nem könnyű sem hozzáférni, sem jól megteremteni.

De hogyan is kell jól csinálni, hogyan kell jól érinteni, mi ennek a folyamata. Régóta foglalkozom prosztata masszázzsal, mostanra állt össze egy olyan oktató program, amiben minden részletét és fázisát pontosan el tudjuk magyarázni és természetesen be is tudjuk mutatni.

Hogyan érdemes felkészülni, mire kell figyelni. Társammal egyszerre mutatjuk be a masszázs férfi és női oldalát is. Mit érez a férfi, min megy keresztül, hol kell érinteni és sok-sok más apróság. Mire figyeljen a nő, miként legyen ebben benne, mit érzékeljen a férfiből.

Érintjük az anatómiát, a higiéniát, a bemelegítést, a behatolást, magát a masszázst, milyen eszközök vannak és a férfi gyönyörét.

Természetesen mindent kipróbálhatsz, megtapasztalhatsz a folyamatból. Bár ez nem lingam masszázs oktatás, azért érintjük a férfi izgatásának is pár részletét.

Az oktatás időtartama: 3 óra egyénileg egyeztetett időpontban.

Az oktatás díja: 45.000,- Ft

Társam az oktatásban:

Tábor ZsófiIntimitás Felfedező

“Frissen végzett Sexological Bodyworker vagyok. A munkám során a leglényegesebb cél, hogy a testünkkel egy mélyebb kapcsolódási szinthez férjünk hozzá (more embodied), és ezen keresztül kapcsolódjunk a környezetünkkel és alkossunk. Kliens vezetett foglalkozásokat tartok, tehát az fog történni amire szükség van, amire vágy van. A foglalkozás során használok légzéssel, hanggal, mozgással és érintéssel, kommunokációval kapcsolatos technikákat. Az a leghőbb vágyam, hogy az emberek megtanulják meghallani a testük kommunikációját és maguktól ápolják a kapcsolatukat vele. Hogy mind felfedezzük és használjuk azt a gyönyört és potenciált, ami a testünkben lakozik, hisz a testünk a horgony ebbe a világba.”

Ha szeretnéd nőként mélyíteni a tudásodat a férfi gyönyörében, jelentkezz ITT.