Type and press Enter.

Pár – Nő – Férfi

Egy pár, két ember. Valami közöset akarnak, túllépve kölcsönös és kompromisszumos kapcsolódásokon. A jó szexet keresik. De nem az izgalmasat, hanem aminek már mélysége lenne. Ami gyönyörről szól, az egyéni vágyról, ami összeköthet.

Abban hiszek, egy pár akkor tud fejlődni, ha egyénileg is megjárják a saját útjukat. Meg van a Nő és meg van a Férfi egyéni és egyedi útja.

A program egy egyéni 3 napos folyamat, mely lehet egymást követő napokon, de akár heti bontásban is egy-egy napos verzióban is megszervezni.

Az első nap a Férfiről szól, mert ő a megtartó, ő az erő, a férfi. Végigmegyünk a férfi vágyain, miként működik egy férfi, hogyan érintse a nő, miként tud a férfi fejlődni, hogyan tudja ebben a nő őt támogatni. Mi a férfi gyönyöre.

A második napon a Nő a főszereplő. Miért fontos a megengedés, hogyan képes elengedni és átadni magát egy Nő egy Férfinek. Milyen a nő izgalmi útja, milyen a orgazmus programja, miként lehet a Nőt érinteni.

Mindkét napon foglalkozunk a vágy egyéni spektrumaival, mélységeivel, annak intenzitásával.

A harmadik nap lépünk be a Pár terébe. Mi is az az intim tér. Miként tudunk jelen lenni, mi az az Önátadás, miként tudunk tisztán befogadni. Slow sex, szexuális energia, milyen orgazmus nélkül csak lenne egymással.

A program nem párkapcsolati problémát megoldó lehetőség. Ez jobbá, mélyebbé teheti a szexet, valódi gyakorlati eszközöket kap a pár a mindennapokra. Ne külső megoldásokat keressenek, de ne is a másikkal vagy a másik miatt oldjanak meg valamit. Minden témát érintünk, legyen az BDSM, swinger, párcsere, anál szex, eszközök, tantra. Körbejárunk mindent, ami a világban kering

Azon pároknak szól, akik együtt szeretnének valamit.

A program díja: 290.000,- Ft

A program 3 napos, minden nap 10 és 18 óra között, egy óra ebéd szünettel.

Jelentkezés ITT