Type and press Enter.

Online Programok

Elkészültem azzal a gyakorlat sorozattal, amivel otthon tudod fejleszteni férfiasságodat. A három klasszikus aggodalmon kívül, érintek minden olyan helyzetet, amivel egy férfi találkozik szexuális élete során.
Gyakorlataimon keresztül, olyan eszközöket adok a férfi kezébe, amivel neki kezdhet önmaga fejlesztésének.

Nő Gyönyöre Férfiaknak

Sok évnyi tanulás, tapasztalás és masszázsok megismerése után, összeállítottam egy komplett anyagot, amiben nemcsak a nő szexuális működését magyarázom el, hanem sok érzését, reakcióját, hogyan van benne egy szexben, mire figyel, vagy épp miért tesz valamit. Milyen az egyéni orgazmus program, egy izgalmi út.

Férfi Gyönyöre Nőknek

Hogy van a férfi a szexben. Hogyan működik a farka. Miért áll fel, vagy épp miért nem áll fel. Mikor hogyan jó érinteni, hogyan tudod megnézni az adott férfi reakcióját. Miért veri inkább pornóra a farkát, egy szex helyett. Miért arra áll fel? Miért jobb olykor a kézimunka, mint az orális szex.

Vágyidentitás

Sokat beszélünk gyönyörről, vágyról, de tudjuk tényleg mit jelent. Miként is vagyunk mi ebben? Mennyire szól rólunk a szexünk? Én az egyéni vágyat tekintem az alapnak a gyönyörünkben. Az érdekelt, mi a vágy, és miként tudom szabadon élővé tenni, miként tudom feltárni és aztán ebben megmutatkozni.

Érdekel? Jelentkezz ITT.

Részletekért kattints a Feliratokra.