Type and press Enter.

Online Programok

Elkészültem azzal a gyakorlat sorozattal, amivel otthon tudod fejleszteni férfiasságodat. A három klasszikus aggodalmon kívül, érintek minden olyan helyzetet, amivel egy férfi találkozik szexuális élete során.
Gyakorlataimon keresztül, olyan eszközöket adok a férfi kezébe, amivel neki kezdhet önmaga fejlesztésének.

Megtartó Férfi Online Program

Magmegtartó, energiamegtartó férfi. Elsőre van akinek ez riasztó vagy talán nem érthető. De megfogalmazom másképp. Képzeljünk el egy olyan férfit, aki élete minden pillanatában képes uralni a szexuális erejét. Persze szexben is, megtartja, vezeti a nőt. A szex időtlenné és végtelenné válik. Ez nem az aggodalmak világa, nem a problémák világa. Vágy, ösztön, férfierő. Minden, mire egy nő is vágyakozik. Azonban itt már nem egy adott aktus lesz más. Maga a férfi teljes szexualitása. Minden pillanatában ott lesz. Tudja mire képes. Felszabadultan és önzetlenül használhatja. Az ebben megjelenő erő nem csak a szexről szól. Nem csak farokról. A Férfiról. Ki vagy.

Nő Gyönyöre Férfiaknak

Sok évnyi tanulás, tapasztalás és masszázsok megismerése után, összeállítottam egy komplett anyagot, amiben nemcsak a nő szexuális működését magyarázom el, hanem sok érzését, reakcióját, hogyan van benne egy szexben, mire figyel, vagy épp miért tesz valamit. Milyen az egyéni orgazmus program, egy izgalmi út.

Férfi Gyönyöre Nőknek

Hogy van a férfi a szexben. Hogyan működik a farka. Miért áll fel, vagy épp miért nem áll fel. Mikor hogyan jó érinteni, hogyan tudod megnézni az adott férfi reakcióját. Miért veri inkább pornóra a farkát, egy szex helyett. Miért arra áll fel? Miért jobb olykor a kézimunka, mint az orális szex.

Vágyidentitás

Sokat beszélünk gyönyörről, vágyról, de tudjuk tényleg mit jelent. Miként is vagyunk mi ebben? Mennyire szól rólunk a szexünk? Én az egyéni vágyat tekintem az alapnak a gyönyörünkben. Az érdekelt, mi a vágy, és miként tudom szabadon élővé tenni, miként tudom feltárni és aztán ebben megmutatkozni.

Vágyidentitás 2.

Mi a vágyad? Ki vagy Te? Sokszor tettem fel a kérdést már. A Vágyidentitás Online Programmal egy tiszta alapot teremtettünk arra, hogy ráláss magadra, megvizsgáld a működésedet, szembenézz magaddal. A Vágyidentitás 2-vel tovább mélyülünk. Megnézzük azt, mi is rejtezik az izgalmaidban, hogy is épül fel az izgalmad, mi az ami igazán kielégít, mi az amiben felszabadulsz.

Érdekel? Jelentkezz ITT.

Részletekért kattints a Feliratokra.