Type and press Enter.

Nőknek a Férfi gyönyöréről

Évek óta foglalkozom férfi szexualitással, megismertem saját működésemet is, foglalkozom és oktatok férfiakat, a nőkön keresztül is kaptam sok új szempontot a férfiről. Voltam modell lingam masszázs oktatásokon, oktatok lingam masszázst, prosztata masszázst.

A sok éves tapasztalatokból mostanra összeállt egy komplex tudás, amit egy teljesen újszerű formában szeretnék átadni.
Hogyan érintsünk meg egy farkat? Hol és miért? Milyen a farok anatómiája, hogyan áll fel egy farok, és mire konyul le?

A férfinek fontos a farka, de mégsem tud teljesen benne lenni. Hiszek abban, hogy mindenkinek meg van az egyéni és egyedi útja, de te mint nő hogyan kapcsolódhatsz ehhez jobban, vagy épp hogyan segíthetsz egy férfinek ezen az úton.

Miként működik az erekció, miért van korai magömlés? Miként érintsünk egy lankadt farkat? Megérteni azt, mi is játszódik le miközben erekció lesz, mit érez a férfi egy aktus közben. Milyen a pornó hatása, min aggódik egy férfi? Megmutatom az egyedi érintéseket, hogyan lehet fenntartani egy erekciót, vagy hogyan lehet lassítani a férfit. Adok egy egyéni nézőpontot, Te, mint nő hogyan lehetsz ebben önmagad. Mert fontos, a férfi érintése, a farkának érintése nem csupán a férfiről szól, hanem a nőről is. Mi a vágya a nőnek, hogyan tud ez megmutatkozni, átadódni. Sőt miként tudja akár uralni a férfit, vezetni az izgalmát. Mutatok olyan eszközöket, amikkel el lehet varázsolni egy férfit.

De most egy új sokkal szofisztikáltabb, a legtöbb pontot érintő három lépcsőből álló programot alakítottam ki.

1. Ismerkedés a Férfi Szexualitásával kiscsoportos program

Az alapozó program. Havonta egyszer kerül megrendezésre. Itt átadom az össze elméleti tudást arról, hogyan is működik a férfi. Hogyan áll fel, miért megy el gyorsan, hogyan jöhet le a pornóról, milyen vágyak mozgatják, miért nem állhat fel.

Természetesen megmutatom milyen orgazmusok vannak, saját magamon bemutatva a férfi működését, az erekció felépülését, vagy akár azt, miért is van benne egy aktusban jól, vagy rosszul. A program interaktív, beszélgetünk lehet kérdéseket feltenni. Ez még nem gyakorlati oktatás, de érintéseket kipróbálni lehet.

Ez a program adja meg azt az elméleti alapot, amivel majd a gyakorlati program jobban érthetővé válik.

A program időtartama: kb. 3 óra

A program kiscsoportos, max 5-8 fő.

A program díja: 9.000,- Ft

2. Az Érintés Művészete kis csoportos program

Aki részt vett az első programon, tud jelentkezni a következőre. Ez már egy gyakorlati program. Ez is havonta egyszer kerül megrendezésre. A farok érintéseit vesszük át, a lingam masszázs alapjait mutatom meg. Hogyan kezdjünk érinteni, hogyan állítsunk fel egy farkat, mennyire fontos a jelenlét.

Itt mindenki kap elegendő időt a tanulásra és gyakorlásra is. Minden olyan technikát megmutatok, amit egy otthoni lingam masszázshoz szükséges. Természetesen foglalkozunk anatómiával, orgazmus kontrollal is, sőt előveszünk pár segédeszközt is.

A program időtartama: kb. 3 óra

A program kiscsoportos, max 3-4 fő.

A program díja: 15.000,- Ft

3. A Nő Kreativitása program

A végső szint. Mondhatni mester szint. Ez már egyéni program. Mivel itt már a nő egyéni dinamikáját bontjuk ki, az egyéni intenzitását kapcsoljuk összes az eddig megtanult eszközökkel. Illetve tisztába tesszük a kapcsolatát a férfivel és farokkal.

Itt már az egyéni kívánalmaknak megfelelő érintéseket is átvesszük, hogy otthon már valóban művészi, mesteri szinten tudja a nő átadni nem csak a tudást, hanem a benne élő vágyat is. Itt bármit kipróbálhat, ami benne van, amit nem mert eddig megtenni. Elvárás és megfelelés nélkül szabadon alakíthatja ki azt a saját egyéni stílusát, amit eddig nem tudott.

A program egyéni, ezért egyénileg egyeztetett időpontban történik.

A program időtartama: kb. 2.5 óra

A program díja: 30.000,- Ft

A program csomag díja: 45.000,- Ft

Jelentkezés: hummelzsolt@gmail.com