Type and press Enter.

Női Vágy Találkozása Masszázs

A Női Gyönyör Masszázson még idegenként találkozunk. Bár beszélgettünk előre, a nő teste, annak vágyai, orgazmusának programja ismeretlen. Van egy alap bizalom, de még nincsenek kimondva az egyedi vágyak és érzések.

Ez egy belépő program, belépő a szomatikus szexuális fejlesztés világába, belépő önmagadba.

A program folyamat három részből áll:

1. Egy egy  órás konzultáció, hogy megbeszéljük ki vagy, hol vagy, merre menjünk, és hogy tudunk-e együtt haladni, képesek vagyunk-e megteremteni egy intim teret.

2. Érzéki gyönyör masszázs, hogy bekapcsoljuk a testedet, megismerjem én is, és te is felszabadulj ebben. Lágy, érzéki érintések, olajos simogatások, izgalmi érintéssel teli masszázs. Hagyni, hogy a tested bekapcsoljon, izgalomba jöjjön, szabadon befogadd és élvezd minden gát és szégyen nélkül.

Majd átbeszéljük, mit éreztél, mi volt az ami igazán vitt, miben lehetne mélyülni. Hogyan fogadja a tested a különböző intenzitású érintéseket.

3. Egy olyan érzéki gyönyör masszázs, ahol az előző rituálén megismert vágyakat, a test orgazmus programjának ismeretében egy sokkal egyedibb, pontosan Rád szabott érintés folyamatot kapsz. Hogy valóban olyan és addig tartó érintés legyen, ott és olyan intenzitással.

Közösen megteremtünk egy valóban Vágyaddal teli masszázst. A Te egyedi orgazmusodra programozott folyamatot hozunk létre.

Én a kísérőd leszek, aki tarja a teret, de az orgazmus, a vágy és a gyönyöröd ott van benned. Ketten együtt bontjuk ki.

A program egy egyórás konzultációt és két 3 órás masszázst foglal magában.

A program díja: 75.000,- Ft