Type and press Enter.

Női anális masszázs Online

A nő hátsó gyönyöre. Egy másik öröm, vagy akár orgazmikus megélés. Egyszerre nagyon más, valahol mégis nagyon testi, nagyon mély megélés. De megteremteni ezt nem könnyű

De hogyan is kell jól csinálni, hogyan kell jól érinteni, mi ennek a folyamata. Sok nőnek adtam anális masszázst, valakiben tisztán benne volt a vágy erre, valakiben meg volt egy sosem kibontott nyitottság.

Tábor Zsófi sexological bodyworkerrel ketten összetettük mindent amit tudunk, tanultunk, tapasztaltunk, illetve közösen teszteltünk.

Hogyan érdemes felkészülni, mire kell figyelni. Társammal egyszerre mutatjuk be a masszázs minkét oldalát. Milyen a befogadó oldal, milyen a az adó oldala.

Érintjük az anatómiát, a higiéniát, a bemelegítést, a behatolást, magát a masszázst és persze az orgazmust is.

Több főbb ponton elmeséljük a teljes elméleti részt,majd egy teljes valós folyamatban megmutattjuk magát a masszázs folyamatát is.

Társam az oktatásban:

Tábor ZsófiIntimitás Felfedező

“Frissen végzett Sexological Bodyworker vagyok. A munkám során a leglényegesebb cél, hogy a testünkkel egy mélyebb kapcsolódási szinthez férjünk hozzá (more embodied), és ezen keresztül kapcsolódjunk a környezetünkkel és alkossunk. Kliens vezetett foglalkozásokat tartok, tehát az fog történni amire szükség van, amire vágy van. A foglalkozás során használok légzéssel, hanggal, mozgással és érintéssel, kommunikációval kapcsolatos technikákat. Az a leghőbb vágyam, hogy az emberek megtanulják meghallani a testük kommunikációját és maguktól ápolják a kapcsolatukat vele. Hogy mind felfedezzük és használjuk azt a gyönyört és potenciált, ami a testünkben lakozik, hisz a testünk a horgony ebbe a világba.”

Az oktatást online formában elérhető videóban éred el, amit bárhol, bármikor meg tudsz nézni.

Az oktatás díja: 17.500,- Ft.

Amennyiben szeretnéd megrendelni az oktatást, kérlek jelentkezz itt: intimitasgourmet@gmail.com