Type and press Enter.

Nő Gyönyöre Férfiaknak Online Program

Sok évnyi tanulás, tapasztalás és masszázsok megismerése után, összeállítottam egy komplett anyagot, amiben nemcsak a nő szexuális működését magyarázom el, hanem sok érzését, reakcióját, hogyan van benne egy szexben, mire figyel, vagy épp miért tesz valamit. Milyen az egyéni orgazmus program, egy izgalmi út.

Nem a nőt értjük meg, nem univerzális megoldást kapsz, de olyan eszközöket , melyeket aztán szabadon, intuitívan használhatsz. Valós gyakorlatokon keresztül megmutatom, mikor és hogyan érints. Van amikor nem egy ügyes érintés a lényeg, hanem képes legyél jelen lenni, és megtartani a teret.

Ellépjünk a csikló pörgetéstől, ellépjünk a klasszikus előjáték protokolljától, a masszázs ne simogatás legyen, hanem valódi érzéki érintés folyamat.
Kapsz egy teljes masszázs bemutatót is, hogy értsd mire figyelj, hogyan csináld.

Adok egy férfi nézőpontot a nőkről, de nagyon nő sok egyedi nézőpontja által. Nem az orgazmust célozzuk meg, hanem a nő gyönyörének kibontását. Beszélünk ejakulációról, de a kötözésről is. Meg beszélünk arról, férfiként miként legyél jelen.

12 fejezetre bontottam az anyagot, melyet 12 hét alatt kapsz meg. De a videókat később is bármikor meg tudod nézni.

Választ adok arra, amit nem mertél megkérdezni, vagy nem volt rá válasz. Nem csak elméletet adok, hanem a test valóságát is.

Ha pedig marad kérdésed a program Facebook csoportjában felteheted.

A program díja: 29.000,- Ft

A Férfi klub tagoknak és a Férfiasság Online program résztvevőinek 10% kedvezmény jár.

Jelentkezés, illetve további információ: hummelzsolt@gmail.com