Type and press Enter.

Napfürdőzés a gyönyörben

Vagy a napsütötte nő. Hajós elvonulás nők részére Horvátországban.

Napsütés, vitorlás, tenger, rejtett öblök.

Beszélgetés arról ami bennünk él, masszázs a parton, reggeli a tengeren, fürdés, napozás, meg egy kis fejlődés.
Ez nem önismereti út, ez a szabad tér élménye, pár napra elhagyni azt ami a fejünkben forog. Mi van a testünkben, mi van ott lent.
Délelőtt kihajózunk.

Sukošan – Galešnjak (szerelem sziget) – Pašman déli csücske – Žut (a Kornatik leg északibb szigete) – Katina sziget egyik éttermében kora délutáni ebéd – Majd horgonyt dobunk Dugi otok (otok= sziget) egyik eldugott öblében. Az estét tölthetjük öbölben horgonyon, vagy beállhatunk egy yacht kikötőbe is. De kereshetünk egy a karibi térséggel vetekedő öblöt, Vakítóan fehér homokos part, ami lassan mélyül.

Nem sietünk sehova, de közben mégis adok teret annak, hogy fejlődjünk, tanuljunk, nyíljunk. Magatokról, a nőről, a férfiről. Nem lesz percre pontos a program, de szeretnék sok dolgot átadni, abban minőségben, abban a mélységben amiben én hiszek.

Este vacsorázunk, fürdünk, hallgatjuk a tengert.

Együtt indulnánk Budapestről, együtt jövünk is vissza.

Az árban benne van az utazási költség, a szállás, a reggeli, a vacsora, meg minden szépség amit találunk. Szállás a hajón.

Megcsillant milyen a szex, milyen a nő, milyen a női szexualitás, úgy nemesen egyszerű, mondhatni pőre valójában. Ezt szeretném átadni, megmutatni annak aki eljön. Minden ott van bent.

Max létszám: 5 fő

Augusztus 14-17.

Részvételi díj: 245.000,- Ft

Jelentkezés: hummelzsolt@gmail.com