Type and press Enter.

Megtartó Férfi Online Program

Magmegtartó, energiamegtartó férfi. Elsőre van akinek ez riasztó vagy talán nem érthető.

De megfogalmazom másképp. Képzeljünk el egy olyan férfit, aki élete minden pillanatában képes uralni a szexuális erejét. Persze szexben is, megtartja, vezeti a nőt. A szex időtlenné és végtelenné válik. Ez nem az aggodalmak világa, nem a problémák világa. Vágy, ösztön, férfierő. Minden, mire egy nő is vágyakozik.

Azonban itt már nem egy adott aktus lesz más. Maga a férfi teljes szexualitása. Minden pillanatában ott lesz. Tudja mire képes. Felszabadultan és önzetlenül használhatja.

Az ebben megjelenő erő nem csak a szexről szól. Nem csak farokról. A Férfiról. Ki vagy.

Férfiasságunk ereje, annak felvállalása, megélése, kreatív használata ad többlet tartást. Belülről építkezünk. Minden ott van bent, ami meghatároz. Amolyan Boss öltöny, BMW kulcs, chopper bőrdzsekivel kombó.

A magmegtartás egy technika. Nem több. A magmegtartó férfi számomra egy állapot. De engem a férfi minőség érdekelt. Ezért sem szerepelt ez a rész sem a könyvemben, sem a Férfiasság Online Programban.

A megtartó férfi nem csak megtart. Hanem teremt is. Értéket, persze minőségi szexet is.

Ez egy haladó fejlesztő program. Ahhoz, hogy ezt el tudd kezdeni, el kell végezned a Férfiasság Online Programot, mert szorosan arra épül.

Program hét fő részből áll. De nem heti, hanem három hetes bontásban vannak. Ennyi idő kell, hogy a gyakorlatok és fejlesztés beépüljön és tudatosodjon. Közben is kapsz egy-egy videót kibontásaként a folyamatnak, nem leszel magadra hagyva. Természetesen a Facebook csoport is a rendelkezésedre áll, illetve engem is megkereshetsz.

  1. Ki is a férfi? Szexualitásunk, vágyaink. A tisztulás.
  2. A farok szabadsága.
  3. Ösztön, érzékiség, önkapcsolódás.
  4. Az energiánk.
  5. A multi, a magkontroll, a magmegtartó és az energiamegtartó.
  6. A kiterjesztett izgalom. Túl az orgazmuson.
  7. A hétköznapok megtartó férfije

A programban található gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy beilleszthető legyen a napi rutinodba. Átlagosan naponta nem igényel többet 30 percnél, hétvégenként kb. 60 percet. Figyelembe vettem azt, hogy egy férfi mennyit képes erre időben szánni.

Részvételi feltételek:

18 év feletti férfiak, vagy párok, akikben ott van az akarás, és elköteleződés, hogy a programot végigcsinálják. Szeretnének fejlődni, érzik magukban a kihívást, hogy van bennük még fel nem fedezett erő, amit saját és partnerük örömére használhatnak.

Minden héten új videót kapsz amiben megmutatok egy újabb gyakorlatot, és a mellékelt levélben leírást, mikor és hogyan kell csinálnod. A feladatok egymásra épülnek, egymást egészítik ki, fontos, hogy minden gyakorlatot megcsinálj, és érezd át. Ez mind érted van, magad miatt teszed meg.

Kezdés: május 18.

Részvételi díj: 60.000,- Ft

Ha Intimitás Gourmet Férfi klub tag vagy 10% kedvezményt kaphatsz.

Várom jelentkezésedet, hogy elindulj férfiasságod egy új útján, önmagad örömére: intimitas.gourmet@gmail.com.

Csomag kedvezmény:

A Férfiasság Online Program és a Megtartó Férfi Program egyben: 95.000,- Ft