Type and press Enter.

MASSZÁZSOK

Az intimitásunk megnyílásában, annak fejlődésében segíthetnek a testi megélések. A különböző masszázsok segíthetnek abban, hogy a nő találkozzon saját gyönyörével, szabadon legyen jelen Önnön szexualitásában.

Több különböző érzéki, érintés alapú masszázst, megélést tudunk felépíteni.

Mivel minden masszázs alapja a teljes bizalom, egy tiszta intim tér, ezért az első alkalommal egy beszélgetéssel indulunk. Felmérem azt, miben vagy, merre tartasz, mi az, amit megismerni szeretnél, mi az, amiben blokkot érzel. Természetesen ez egy nagyon intim helyzet, átérzem a bizonytalanságot, a félelmet. De amennyiben mélyebb blokkot, esetleg traumát érzek, nem lépünk be a testi intimitásba. Mivel ez nem terápia, így a mélyen megbúvó lelki folyamatokat előbb, akár az általam is ajánlott szakemberrel kell kitisztítani.

Minden masszázs a Nő Intim Tere, én mint adó, mint férfi csak belépek, egyszerre vagyok megtartó, kísérő és adó. A Nőnek ebben csak a befogadást kell megélnie, a saját spektrumában.

ÉRZÉKI MASSZÁZS

Az érzéki masszázs belépés az érzéki gyönyörbe. A teljes test érzéki intim bekapcsolása, az erogén zónák, az egyéni intenzitások megtapasztalása. Érintve van a punci, van szexuális izgalom, de jelen esetben nem tisztán az orgazmus a cél, hanem a Nő végre tudjon kapcsolódni a testével.

ÉRZÉKI MASSZÁZS JÓNI MASSZÁZS

Az érzéki masszázs folyamatban nagyobb hangsúlyt kap a punci, jobban fókuszálunk erre, annak egyedi programját és mélységet bontjuk ki. Miként izgul fel, nyílik meg maga a Nő nemi szerve, miként tud jelen lenni a hüvelyében, mikor tud ebben ellazulni. Az orgazmus irányába haladunk, de nem célzottan, hanem jobban tágítva a spektrumot, az egyéni dinamikát. Ellépni a csiklótól, megnézni az ejakuláció megélését.

TANTRIKUS MASSZÁZS

A tantrikus masszázs alapjaiban más, mint az érzéki masszázsok. Ennek a masszázsnak nincs konkrét célja. A minőségi szexuális jelenlét szabad és végtelen megélését teremtjük meg. Bár minden masszázs esetében használom a szexuális energiámat, nem a gyönyör, és semmiképp sem az orgazmus irányába megyünk, a Nő csupán megéli, milyen amikor felszabadult szexualitásában jelen tud lenni. Itt is van nemi szerv érintés, de tisztán azért, hogy teljes és integrált legyen a megélés. Fontos tudni, én a magmegtartásom által megteremtett szexuális kontinenciával tartom meg a Nőt. Így tudok teljes egészében kapcsolódni a Nő szexuális jelenére, és megtartani azt.

Ezt a masszázst csak abban az esetben tudom vállalni, ha befogadó Nő is képes ebben jelen lenni.

GYÖNYÖR MASSZÁZS

Miért más ez mint az érzéki masszázsok? Mert itt testi érintések, a szexuális energia jelenléte mellett már bekapcsoljuk az egyéni vágyat, annak intenzitását is. Nem az orgazmust keressük, hanem annak plafonját áttörve a Nő egyedi gyönyörének teljességét. Elengedve az eddigi sémákat, saját magának megengedve mindent, ami benne szunnyadt.

FÉTIS MASSZÁZS

Az egyéni vágyakban megjelenhetnek olyan irányok vagy épp intenzitások, melyek nem férnek bele a klasszikus érzéki érintések világába. Pedig az érzéki érintés nagyon tág határok között lehet, csak annak minősége, annak jelenléte, annak üzenete nem mindegy. Ebben a masszázsban nem csak az intenzitást növelhetjük fájdalom határig, de eszközöket vagy épp kikötözést is beépíthetünk. A lényeg, hogy pont olyan legyen, mint ami a Nőben eddig meg nem élt kép teljessége, és végre valóságában is jelen tudjon ebben lenni.

GOURMET MASSZÁZS

Egyedi és eklektikus. Energiák, érintések, intenzitások folyamat, változó mélységekkel és dinamikákkal. Amikor a tantrikus masszázs átlép BDSM világába, érzéki érintések fordulnak át erősebbe. Mivel egyénileg megvalósítható, csak olyan kérheti aki már volt nálam.

A masszázsok díjai

Első alkalom: 30.000 Ft

Második és a további alkalmak: 25.000 Ft

A női klubtagoknak és online programban résztvevőknek 10% kedvezményt biztosítok.

Minden masszázs időtartama kb. 3 óra.

Készen állsz?

Keress meg!