Type and press Enter.

Kötél Játék – Rope Play

A Kötél Játék a bizalomról, a megengedésről, az elengedésről szól. Képes vagy-e átadni a kontrollt, hogy közben teljes biztonságban, dédelgetve, ölelve, mégis a kötelek szorításában csak magaddal légy.

Úgy szabadulj fel, hogy közben egyre több kötél kerül rád.

A kötelek öleléssé változnak, majd ahogy lekerülnek rólad, a benned lévő kötelek is kioldódnak.

Szabad leszel testben, lélekben.

“A kötél a te meghosszabításod. Magaddal kötődsz a másikhoz, a testéhez, a bizalmához. Ő pedig önmagával köti hozzád magát.” – Harper Kincaid

Szeretem a kötelet, szeretek kötözni. Az egyik olyan dolog, amit adni szeretek jobban.

Az intimitásban sok esetben az intim érzéki nyitás a jóni masszázs. Igen, van amikor ez kell ahhoz, hogy az első lépéseket megtegye valaki az addigi megszokott komfortzónájából.

A jóni masszázs valóban egy mély intim érintés, melynek alapja a bizalom.

A kötél a legmélyebb bizalom jelképe, eszköze. Nem csupán belépek a másik intim terébe, hanem átveszem a kontrollt.

A kezekkel elveszem az érintés lehetőségét, nem tud visszaadni, visszajelezni, sőt ellenkezni sem. A kötél, ahogy szorítani kezdi a testet – bezárom őt -, de közben biztonságban van, magával lehet, és kint hagyhat mindent. Ahogy a lábakra is ráfeszül a kötél, már nem lehet elfutni, szép lassan bezárul minden. Maga lehet a testében, az érzéseiben. Mozdulatlansága ad egy új szárnyalást.

Ahogy átadja a kontrollt, átengedi magát, magának is engedni kezd. Megengedni valami újat, olyat amit eddig nem mert megtenni. Engedni valami szokatlant, engedni egy férfinek. Rádöbben mi is az a bizalom, mi a benső szabadság.

Nem futhat el, nem mozoghat, nem ellenkezhet, mégis egy ringató biztonságban van. Hiába nincs nála a kontroll, nem vettem el semmit. Közben a kötelek megmutatják, mennyi benne még a gát.

Aztán ahogy engednek a kötelek, jön az igazi szabadság. Felszabadul a test, a lélek, és kikacsintanak eltemetett vágyak is. A bizalom pedig erősebb lesz, hisz a földön heverő kötelek erről szólnak.

A kötél tart, megvéd, aztán elenged. Persze a kötél nyomai még sokáig a testen maradnak, jelezve, hogy honnan indult.

A szeánszt tiszta térben, földön ülve, ölelve, fekve éljük át.

A szeánsz részvételi díja: 35.000,- Ft

A szeánsz időtartama: kb 2,5 óra

A szeánsz előtt konzultáció és egy Vágy Megélés program szükséges, hogy a bizalmi intim teret a lehető legnagyobb nyitottsággal tudjuk megteremteni.