Type and press Enter.

KAREZZA

A Párkapcsolatok Megújulása

Mi az a Karezza?

A Karezza a szeretkezés spirituális formája, tulajdonképpen egyfajta szerelmi meditáció.

A Karezza egy gyengéd, szeretetteljes együttlét, melyben nem az orgazmus elérése a cél, sőt, ideális esetben egyik fél sem jut el az orgazmusig szeretkezés közben. A Karezza elnevezés dr. Alice Bunker Stockhamtől ered, a 19. század végéről. A Karezza név az olasz carezza szóból származik, melynek jelentése dédelgetés, kényeztetés.

A Program

Valami hiányzik. Az intimitás alapjai megvannak, a szexuális vonzódás él bennetek, de mégsem tudtok kapcsolódni. Akarjátok a jó szexet, de nem tudjátok, miként ismerhetnétek meg jobban magatokat és a másikat.

Tele vagyunk gátakkal, hiedelmekkel, elvárásokkal, megfelelésekkel. Orgazmust akarunk, de közben nem kapcsolódunk egymáshoz. Mikor bekövetkezik, enerváltak leszünk, amely nem építi a kapcsolatot, inkább csak fenntartja.

A szexet sokan fontos eszköznek tekintik, de épp az értékét nem élik meg, nem tapasztalják meg benne. Letudják, de nem teremtik az együttlétet.

Miként lehetne kilépni a megszokott sémákból, és megalapozni egy olyan szexualitást, amely emeli az intimitást, erősíti a kapcsolatot.

Egy olyan hozzáállást, mely átlépve az orgazmus kényszerén, megtartja az energiamegtartás által a partnerek közötti vonzalmat és fenntartja hosszú távon az érdeklődést.

A Karezza nem igényel orgazmust sem a férfi, sem a nő részéről, mivel az intimitásra, a harmóniára és az egységre helyezi a hangsúlyt. Sok gyakorlást igényel, hogy jól csináljuk, ezért azoknak a pároknak, akik ki szeretnék próbálni, türelmesnek kell lenniük. Időbe telik harmonizálni az energiamezőinket, az érzelmeinket, a ritmusunkat és a reakcióinkat. Mindenki számítson legalább egy tucat próbálkozásra, mielőtt valóban érezni kezdené az egyre csodálatosabb eredményeket. – dr. Bernard Jensen

A Karezza nem az élvezetről szól, hanem az együtt lét minőségi idejéről. Amikor harmónia lesz, amiben két fél felszabadultan és egyenlően van jelen, és már lelassul annyira a kapcsolódás, hogy nem akarnak kilépni ebből.

Egy kilépést ad az eddig szexualitásból, elengedve az orgazmus kényszerét. Szeretetteljes együttlétet teremthet, amikor csak jelen vannak, érzik egymást.

Olyan program sorozatot álmodtunk, amely szomatikus gyakorlatokon keresztül lépésenként kapcsolja össze a párt, újítja meg az eddigi kapcsolatot, ad egy minőségibb alapot.

A program ajánlott minden olyan párnak, akik szeretnék egy új, minőségibb lapra helyezni intimitásukat, megélni együtt a felszabadult szexualitás örömét.

A programokat tartja:

Kékes Réka – tantrika, szomatikus és szexuál coach

Hummel Zsolt – Intimitás Gourmet, szexuális fejlesztő

Ha érdekel, jelentkezz még ma!