Type and press Enter.

Férfiasság Online Program

fotó: photodune.com

Te hogyan állsz?

Férfiasság program online hamarosan elindul

Elkészültem azzal a gyakorlat sorozattal, amivel otthon tudod fejleszteni férfiasságodat. A három klasszikus aggodalmon kívül, érintek minden olyan helyzetet, amivel egy férfi találkozik szexuális élete során.
Gyakorlataimon keresztül, olyan eszközöket adok a férfi kezébe, amivel neki kezdhet önmaga fejlesztésének.

A program minden a férfi intimitásához kapcsolódó részletet érint, legyen az a test, a vágy, az izgalom, és persze a farok maga, méretében, erekciójában, kitartásában.

Az elmúlt években amit magam tanultam, tapasztaltam, illetve beszélgettem mind férfiakkal, mind a nőkkel, letisztult mi az, ami igazán fontos a hétköznapi szexualitásban. Hogyan tud egy férfi felszabadultabban, kitartóbban részese lenni a szeretkezésnek. Hogyan tud egy férfi valóban a nő gyönyörét megtartó férfivé válni. Hogyan tud egy férfi türelemmel benne lenni egy folyamatban. Hogyan tud egyszerre érzékivé válni, és hogyan tudja megmutatni, felvállalni és átadni a benne levő vad férfit is.

Önmagam megismerése, illetve a férfi szexualitásának ismerete mellett, fontosnak tartottam megismerni a női oldalt, a nők szexualitását, és az ő vágyukat is. Valójában milyen az a férfi, amire ők minőségben vágynak.

Ez a program önmagunk minőségét fejleszti, az hogy te férfiként felszabadulj vágyadban, ura legyél a farkadnak. Ne az aggodalmaid, ne az izgalmad, ne a nő ereje legyen úrrá rajtad.

A programban található gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy beilleszthető legyen a napi rutinodba. Átlagosan naponta nem igényel többet 10-15 percnél, hétvégenként sem sokkal többet. Figyelembe vettem azt, hogy egy férfi mennyit képes erre időben szánni.

A program három fő modulból áll össze:

I. TEST (6 hét)

II. FAROK (6 hét)

III. MEGTARTÁS (8 hét)

Hetente kapsz videós gyakorlatot és leírást, hogy pontosan mit kell csinálnod. Az Intimitás Gourmet – Férfi Klub Facebook csoportja pedig napi szinten ad támogatást, ha kérdésed lenne, vagy elakadnál. Minden héten újabb gyakorlatokat és információt kapsz a minőségi férfiasságról.

Nem tudod elfogadni farkadat?
Nem mindig áll fel?
Pillanatok alatt elélvezel?
Kétségeid vannak a teljesítményeddel kapcsolatosan?
Nem tudod uralni az izgalmadat?

A modulok egymásra épülnek, és egymást kiegészítve segítenek téged, egy minőségibb férfiasság megteremtésében.

Neked mást nem kell tenned, csak időt szánni magadra. Nem a program felé kell elköteleződnöd, hanem önmagad felé. Hogy a te benső férfid legyen teljesebb, és ezt tudd átadni, megmutatni a partnerednek is. A kérdés te mit szeretnél?

Részvételi feltételek:

18 év feletti férfiak, vagy párok, akikben ott van az akarás, és elköteleződés, hogy a programot végigcsinálják. Szeretnének fejlődni, érzik magukban a kihívást, hogy van bennük még fel nem fedezett erő, amit saját és partnerük örömére használhatnak.

Minden héten új videót kapsz amiben megmutatok egy újabb gyakorlatot, és a mellékelt levélben leírást, mikor és hogyan kell csinálnod. A feladatok egymásra épülnek, egymást egészítik ki, fontos, hogy minden gyakorlatot megcsinálj, és érezd át. Ez mind érted van, magad miatt teszed meg.

I. TEST

1 + 6 hét

Elemei: Test Reset, izgalom és az erekció felfedezése, vágy keresés, Test elfogadás, Érintések, légzések

Ez lesz az alapja annak, hogy szabadon, önmagadat, testedet felkészítve kezdj bele a fejlesztésbe. Mert stabil alapok nélkül, nem tudsz mire építkezni.

II. FAROK

6 hét

Elemei: Farok elfogadás, az erekció, farok felfedezése, izgalomban levés megélése, öngyönyörszerzés, kapcsolódás a farokhoz és az erekcióhoz

Teljesen megnyitjuk a farkat, teljes és tiszta kapcsolatot építünk fel, elkezdjük uralni, megismerni mind az erekciót, mind az izgalmat.

III. MEGTARTÁS

8 hét

Elemei: farok fitness, fizikai kontroll, PC izomzat erősítés, energetikai orgazmus, átbillentés, multi orgazmus, flow

A felkészült test, a kapcsolódott farok készen áll arra, hogy teljesen új dimenzióba érkezzen meg a férfi. Miközben megismeri a többszörös orgazmus, vagy épp a teljesebb gyönyör érzését, érkezik meg abba az állapotba, hogy türelemmel tud benne lenni az izgalomban, képessé válik arra, hogy ő uralja a farkat, az izgalmát és magát a szeretkezést is.

Részvételi díj: 60.000,- Ft

Ha Intimitás Gourmet Férfi klub tag vagy 10% kedvezményt kaphatsz.

Várom jelentkezésedet, hogy elindulj férfiasságod egy új útján, önmagad örömére: intimitas.gourmet@gmail.com.

Várlak, ha úgy érzed van még benned valami kraft, csak nem tudod, hogy hozd elő.