Type and press Enter.

Férfi Program Prémium

A Férfi Basic Program a következő:

Mik a férfi klasszikus aggodalmai?

– Méret

– Erekció

– Meddig bírom

Egyik, vagy talán az összes biztos felmerül kérdésként a férfi élete során. Talán el is kíséri. Próbál rá megoldásokat keresni, de közben arra már nem jut idő, hogy a partnerét valóban gyönyörben tartsa.

Nem arról szól a szex, hogy férfiként szabadon van benne, hanem a teljesítmény kényszer akár több oldalról is összenyomja.

Milyen is a tudatos farok? Milyen egy megtartó farok?

Összeállítottam egy programot férfiaknak, amely az elméleten túl, valós testi gyakorlatokkal segíti a férfi szexuális fejlődését, hogy teljes és tiszta jelenléttel tudjon gyönyört adni párjának.

A program 5 gyakorlati és egy konzultációs találkozót tartalmaz. A konzultáció után 5 alkalommal találkozunk, és a 2 órás programokon elmagyarázom és megmutatom milyen módon indulhat el egy férfi a tudatos szexualitás útján.

Megmutatom a farok erősítő, farok tudatot erősítő gyakorlatokat, hogyan lehet multiorgazmust elérni, bevezetem a magmegtartás rejtelmeibe is. Minden férfi házi feladatot és gyakorlatokat kap, melyek szükségesek a program befejezéséhez.

A Prémium program tovább mélyíti a férfi tudását és tapasztalását.

A Basic Programon felül egy oktatást és egy megélést tartalmaz.

Az oktatás egy Intimitás Gourmet Női Érzéki Gyönyör masszázs oktatás, ahol megmutatom az én verziómat arról, hogy kapcsolódjunk a nővel, hogy adjunk izgalmat és hogyan tartsuk őt gyönyörben.

A megélés pedig egy Lingam masszázs egy velem együtt dolgozó masszőrnő által, hogy legyen egy újfajta élmény is, ami jobban motiválhatja a férfit a tudatos szex útján.

A program egy 60 perces konzultációt, öt 2 órás egyéni gyakorlati találkozót, egy 3 órás masszázs oktatást és egy lingam masszázst tartalmaz.

A Prémium program díja: 295.000,- Ft