Type and press Enter.

Férfi gyönyöre oktatás – Nők részére

Túl az előadásokon, meg lingam masszázs oktatásokon, illetve lingam masszázsokon egy új szemléletű oktatást állítottam össze, ami valahol a hétköznapi valóságba helyezi a férfi szexualitását. Lebontva róla tabukat, meg ködöket.

De mielőtt átlépnénk az orgazmuson, megmutatom, hogyan lehet másként érinteni a férfit, mik azok a pontok amik fontosak, illetve milyen egyedi vágyát, szenvedélyét lehet felfedezni.
Hogyan érintsük meg egy farkat? Hol és miért? Milyen a farok anatómiája, hogyan áll fel egy farok, és mire konyul le.

Aztán beszélgetünk arról, milyen az férfi szemszögből, hogyan lehet nyitni egy férfit.

A férfinek fontos a farka, de mégsem tud teljesen benne lenni. Hiszek abban, hogy mindenkinek meg van az egyéni és egyedi útja, de te mint nő hogyan kapcsolódhatsz ehhez jobban, vagy épp hogyan segíthetsz egy férfinek ezen az úton.

Miként működik az erekció, miért van korai magömlés. Miként érintsünk egy lankadt farkat. Megérteni azt, mi is játszódik le miközben erekció lesz, mit érez a férfi egy aktus közben. Milyen a pornó hatása, min aggódik egy férfi.

Megmutatom az egyedi érintéseket, hogyan lehet fenntartani egy erekciót, vagy hogyan lehet lassítani a férfit. Adok egy egyéni nézőpontot, Te, mint nő hogyan lehetsz ebben önmagad.

Az oktatás egyéni oktatás, nem csoportos.

Az oktatás kb 3 óra.

Az oktatás díja: 55.000,- Ft

Jelentkezés: hummelzsolt@gmail.com