Type and press Enter.

A Nő Vágy Megélése

Érzünk a szívünkben, sokszor végiggondoljuk a fejünkben, mit szeretnék, mi az, ami jó nekünk. De vissza merünk-e menni a testünkbe, megnézni, szembenézni azzal, hogy a testi vágyaink mit szeretnének, mire vágynak.

Bekapcsolni és belépni Önnön testedbe.

Érinteni, érezni, befogadni.

Lágy, érzéki érintések, olajos simogatások, izgalmi érintéssel teli masszázs. Hagyni, hogy a tested bekapcsoljon, izgalomba jöjjön, szabadon befogadd és élvezd minden gát és szégyen nélkül.

Ez a nő saját szabad gyönyöréről szól, az bizalmi intim tér, az érzéki érintések, az izgatások nem szólnak másról, minthogy az izgalmi tere biztonságban jöjjön létre. Ez nem csupán egy masszázs, hanem érintések folyamata, melyben megjelenik a tiszta szexuális energia is.

Mert az izgalmon túl, ott a nő egyedi orgazmus programja, aminek most szabad teret adunk. Úgy és addig lehet izgalmában, kapcsolódhat gyönyöréhez, amíg valóban a saját ütemében érkezik meg a beteljesedés. Elfeledve mindent, gondokat, blokkokat, testi frusztrációt, a vágy szégyenét. Egy sikollyal belezuhanni önnön magába.

Ez nem a nyitásról szól, hanem a fejesugrásról női izgalmába.

A rituálé előzetes beszélgetés után érhető el, ahol pontosan tisztázzuk a kereteket, az irányt, és megnézzük, hogy képesek vagyunk-e megteremteni az intim teret.

A szeánsz kb. 3 óra.

Díja: 45.000,- Ft