Type and press Enter.

A Nő Gyönyöre oktatás Férfiaknak

Hogyan izgassunk egy nőt, hogyan kapcsolódjunk érzékien egy nőhöz?

Hogyan legyünk jelen vele, hogyan tartsuk őt a gyönyörében?

Ez nem egy jóni masszázs oktatás, nem tisztán arról szól, hogyan nyissuk meg a nőt, illetve hogyan adjunk neki orgazmust.

Természetesen megmutatom az általam tanult, illetve később Szentesi Szilvivel közösen kitalált punciérintés technikákat. A cseresznyevirág érintéstől, a mandulaszüreten át a csikló pengetésig. Számtalan variáció van. De ez még önmagában csak technika. Fontos alapja a nő izgalmának fokozására, de tiszta jelenlét nélkül nem adja meg a teljes beteljesedést a nőnek.

A női modellel megmutatjuk, hogyan épül fel a kapcsolódás, a megnyílás, hogy lehet megnyitni a testének energetikai és izgalmi terét. Mire figyeljünk, mik azok a pontok, amelyre a nők reagálnak. A jelenlét szépségének ereje, a férfinek, mint adónak az energiájának ereje mennyire meghatározó.

Miért fontos a mellek érzéki érintése, miért fontos az izgalmi szintet egy bizonyos pont felett tartani.

A sok év alatt összegyűlt tapasztalataimat osztom meg, nem tisztán technikát adok, hanem inkább inspirációt a minőségibb kapcsolódáshoz.

Az oktatás privát, csak te vagy jelen velünk, és természetesen minden mozdulatot kipróbálhatsz. Az oktatás férfiaknak szól, de természetesen női tanulót is szívesen látunk.

Az oktatás kb. 3 óra.

A oktatás díja: 55.000,- Ft, mely tartalmazza a modell díját is.