Type and press Enter.

A Benned élő Szürke Árnyalatok

Mi a vágyad?

És mik azok a vágyaid, fétiseid, amit bevallani vagy kimondani se mersz. Olykor szembekerülsz vele vagy feljön fantáziaként, egy beszélgetés témájában, meglátod egy filmben, és érzed ez valahogy izgat. Van valami mély kapcsolódásod vele. Nem tudod eldönteni mi ez, nincs kivel szabadon megbeszélned.

Lehet sok éve feltör benned vagy épp egy új érzés, ami nem hagy nyugodni. Van szexuális megélésed, van orgazmusod is, mégis valami hiányzik. Van még valami Benned.

A fétisek, a BDSM nem valami deviáns vagy beteges dolog, inkább azon vágyak gyűjtése ami eltér a társadalom által elvárt szokásoktól. Ahogy mondani szokták nem a vanília szex.

De mivel nincs tér, nincs kommunikációs vagy elfogadó közeg, hogy erre választ kapj, magadban őrlődsz. Perverznek tartod magadat, elfojtod ezt magadban. Vagy a szexbe menekülsz, vagy épp még az eddigi szexet is eltávolítod magadtól. Mert úgy érzed ez nem normális dolog.

De az és ez is Te vagy. A Te vágyad egy darabkája.

Olyan teret biztosítok Neked, ahol ezt minden részletében átbeszélhetjük, Mi ez a vágy, miként lehet biztonságosan megélni, mire figyelj ebben, mit adhat, vagy épp honnan jöhet. Vagy épp azt, hogy csak fejben volt vele dolgod és már csak egy kimúlt fantázia. Vagy azt, hogy helyen van a szexualitásodban, de nem főszereplő lesz, hanem egy csipet fűszer.

Aztán lehet az egész azért van, mert csak az eddigi megélések intenzitása volt kevés, és a benned levő igény váltott ki benned egy erősebb hatású megélésnek a képét.

Ha pedig ezt tiszta és összeraktuk teret adok, hogy megéld, biztonságos szabad és tiszta térben, lépésről lépésre, a saját ütemedben. Hogy minden lépését át tudd élni, meg tudd érezni mi ez számodra.

A saját benned élő vágy valós nézőpontját teremtjük meg úgy, hogy ott nem lesz ítélkezés, szégyen, megfelelés.

Ha úgy érzed ez a program Neked szól, keress meg, írj vagy hívj fel.

KAPCSOLAT

A Vágyad Te vagy.